Over Cattery Mira

Cattery Mira is gelegen in Evergem in de provincie Oost-Vlaanderen, België.

Mira kwam in april 2013 via Cattery Dolcy in ons gezin met als doel om op regelmatige tijdstippen (max. 1x per jaar) een nestje groot te brengen. We waren direct verkocht aan het lieve karakter van onze Brit en hadden graag uit het eerste nestje een kitten gehouden als gezelschap voor Mira en als uitbreiding van onze Cattery. Het lot besliste echter anders want met twee katertjes vielen deze plannen in het water en gingen we in 2014 op zoek naar een tweede kattin. Onze voorkeur ging naar de mooie crème kleur. In Deventer (Nederland) kwamen we terecht bij Fenny van Cattery Caterwaul en vonden we onze Louise.

Onze beide schatten worden jaarlijks getest op HCM, PKD, FELV en FIV en worden opgevolgd door dierenartspraktijk De Brug in Mariakerke. Mira en Louise komen niets te kort en hebben de volledige leefruimte ter hunner beschikking met voldoende krabpalen en plekjes om tot rust te komen. Een Brit hoort in onze ogen niet op straat en blijft dus veilig en beschermd binnen in huis.

Onze kittens groeien met veel liefde op in een familiale sfeer, te midden van onze woonkamer, tot sociale en welopgevoede britten. Een goede gezondheid en het verder verbeteren van het ras staat bij ons voorop. Na de geboorte blijven de jongen minimaal dertien weken bij ons en vertrekken ze pas naar de nieuwe eigenaar na ontworming, vaccinatie en sterilisatie of castratie, voorzien van chip en stamboom.

Wil je ook graag een Britje in huis halen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Met twee poezen is het aantal kittens die we beschikbaar hebben heel beperkt maar wie dat wenst kan zich vrijblijvend aanmelden of na afspraak een bezoekje brengen. We hechten veel belang aan de nieuwe thuis van onze kittens en werken enkel samen met personen die het nemen van een poes als een weloverweging beslissing zien.

Ons Contacteren?

Mail: muriel.de.clercq@telenet.be
Gsm: 0494/075.398

Facebook: https://www.facebook.com/catterymira/